detector.media
24.04.2014 14:37
НТКУ нагадала, що є правовласником трансляції Чемпіонату світу з футболу-2014
НТКУ нагадала, що є правовласником трансляції Чемпіонату світу з футболу-2014

Напередодні Чемпіонату світу з футболу-2014 Національна телекомпанія України (НТКУ) повідомляє про своє право власності, як члена Європейської мовної спілки, на трансляцію зазначеної спортивної події на території України. Про це повідомляє прес-служба телекомпанії.

 

НТКУ наголошує, що має також право передачі в межах території України будь-якій третій стороні права трансляції фрагментів матчів тривалістю менше 90 секунд на кожний матч упродовж 24 годин після завершення матчу.

 

Національна телекомпанія попереджає, що в разі наміру використовувати фрагменти футбольних матчів FIFA-2014 у власних випусках новин, засоби масової інформації повинні звернутися до НТКУ на електронну адресу reclama@ntu.ua  з листом про такі наміри та укласти з нею ліцензійний договір не пізніше 17 травня включно.

 

Нагадаємо, напередодні Зимової Олімпіади-2014 у Сочі  Національна телекомпанія України (НТКУ) попереджала українські засоби масової інформації про відповідальність у разі несанкціонованої трансляції подій олімпіади.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY