detector.media
24.04.2014 11:47
СБУ оголосила в розшук члена Нацради Євгена Баранова (ДОПОВНЕНО)
СБУ оголосила в розшук члена Нацради Євгена Баранова (ДОПОВНЕНО)

Члена Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Євгена Баранова оголошено у розшук. Інформація про це розміщена на сайті Міністерства внутрішніх справ у розділі «Особи, які переховуються від органів влади».

 

Відповідно до цього повідомлення, пана Баранова розшукує слідче управління Служби безпеки України як особу, яка переховується від органів прокуратури. Його звинуваючують за статтею 368 ч. 5 Кримінального кодексу України «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою» і є постанова суду про дозвіл на затримання.

 

Пан Баранов зник 26 лютого 2014 року. За інформацією джерел «Детектор медіа», він нібито перебуває за кордоном.

 

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у червні 2013 року члена Нацради Євгена Баранова та члена Громадської ради при Нацраді Андрія Соломаху затримали на хабарі в розмірі 50 тис. доларів.

 

8 червня 2013 року відбулося засідання Печерського суду, на якому було ухвалено рішення про обрання запобіжного заходу для підозрюваних в отриманні хабара в розмірі 50 тис. доларів Євгена Баранова й Андрія Соломахи. За версією слідства, хабар призначався як винагорода за сприяння в отриманні ліцензії рекламного супутникового телеканалу РТПС. Суддя Родіон Кірєєв відпустив підозрюваних під «особисте зобов'язання».

 

15 липня 2013 року Печерський районний суд Києва переніс розгляд клопотання слідчого прокуратури Києва про відсторонення Євгена Баранова від посади члена Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Після цього інформації про подальші рішення суду у справі Баранова та Соломахи у відкритих джерелах не було.

 

Нагадаємо, Євген Баранов був обраний до Нацради за квотою парламенту.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY