detector.media
24.04.2014 11:38
Керівники кримськотатарських програм на ДТРК «Крим» пішли у відпустку через цензуру
Керівники кримськотатарських програм на ДТРК «Крим» пішли у відпустку через цензуру

Директор ТО кримськотатарських програм ДТРК «Крим» Сеітіслям Кішвеєв і головний редактор цього ТО Шевкет Ганієв  з 21 квітня пішли у двотижневу відпустку. Про це «Детектор медіа» розповів пан Кішвеєв.

 

Сеітіслям Кішвеєв уточнив, що заяву на відпустку він написав за власним бажанням. «Стало дуже важко працювати через цензуру», - зауважив медійник.

 

Пан Кішвеєв розповів, що поки редакція кримськотатарських програм працює у більш-менш звичному режимі, тільки їх програми стали ретельніше перевіряти.

 

«У нас виходять програми, новини. Зараз у нас стали ретельніше перевіряти те, що ми пускаємо в ефір. Ми і раніше перекладали російською наші програми, щоб їх могли перевірити, але зараз це робиться набагато прискіпливіше», - розповів директор ТО кримськотатарських програм.

 

На час відпустки обов'язки директора ТО кримськотатарських програм ДТРК «Крим» виконуватиме Сусанна Халілова, головного редактора цього ТО - Сусанна Мамбетова.

 

Нагадаємо, виконуючим обов'язки гендиректора ДТРК «Крим» було призначено голову Одеської обласної організації партії «Русское единство» Бориса Ємця.

 

З 21 квітня в ефірі ДТРК «Крим» заборонили транслювати лідера кримськотатарського народу, народного депутата України Мустафу Джемільова, голову Меджлісу Рефата Чубарова і членів Меджлісу кримськотатарського народу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY