detector.media
«Телекритика»
24.04.2014 13:10
На «Телекритиці» завершився чат з Віталієм Ковачем
На «Телекритиці» завершився чат з Віталієм Ковачем
Ведучий проекту «Дістало!» на ICTV поспілкувався на тему: «Форми і теми журналістських розслідувань у програмі "Дістало!"»

24 квітня о 13.00 на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участю ведучого проекту «Дістало!» Віталія Ковача на тему: «Форми і теми журналістських розслідувань у програмі "Дістало!"».

 

До обговорення пропонувалися питання: яка частка заявлених глядачами тем потрапляє в ефір програми «Дістало!»; чим ця програма журналістських розслідувань відрізняється від інших; чи мають творці програми табу на якісь теми та ін.

 

Повну версію чату читайте на «Детектор медіа» найближчими днями.

 

Біографічна довідка:

 

Віталій Ковач - ведучий проекту «Дістало!», на телеканалі ICTV.

 

Народився 1972 року. Освіта вища.

 

1989 - 1994 роки - навчання у Черкаському педагогічному інституті на філологічному факультеті. Отримав диплом філолога, викладача української мови та літератури.

 

1992-1993 - перекладач, шеф-редактор, рекламне агентство, Черкаси.

 

1993-1994 - журналіст, телерадіокомпанія ВІККА, Черкаси.

 

1994-2000 - журналіст, ведучий новин, Черкаська обласна державна телерадіокомпанія «Рось».

 

1995-2000 - спецкор по центральному регіону, ТІА «Вікна» Миколи Канішевського, Черкаси.

 

2000-2002 - спецкор ТІА «Вікна» Миколи Канішевського, Київ.

 

2002-2007 - спецкор «Подробиці тижня», телеканал «Інтер», Київ.

 

З 2007 року  - на телеканалі ICTV, за цей час працював у різних проектах. Був ведучим та шеф-редактором програми «Факти. Підсумки  дня», шеф-редактором вечірніх «Фактів» з Оленою Фроляк, ведучим ранкових «Фактів», шеф-редактором «Головної програми».

 

«Такого яскравого поєднання життя і роботи, як на мене, не дасть жодна професія. Журналістика - справа для авантюрних, допитливих і амбітних. Вона тримає у хорошому тонусі, лоскоче нерви і додає адреналіну. Журналістика - це постійний рух, нові знання, вміння, відкриття і виклик самому собі», - вважає Віталій Ковач.

 

Головне життєве кредо журналіста: «Не треба метушні! Ми повільно спустимось і візьмемо все, що потрібно!». Хобі: подорожі, книги, гарне кіно, мотоцикли, кулінарія.

 

Одружений, має трьох дітей.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY