detector.media
23.04.2014 15:05
Завтра у Києві, Львові, Харкові та Одесі стартує фестиваль «Тиждень австрійського кіно»
Завтра у Києві, Львові, Харкові та Одесі стартує фестиваль «Тиждень австрійського кіно»

24 квітня в Україні розпочнеться 3-й фестиваль «Тиждень австрійського кіно», який пройде в Києві, Одесі, Харкові та Львові. Про це повідомляє компанія «Артхаус Трафік».

 

В Києві фестиваль відкриє документальний фільм «Великий музей». Картина, що стала призером Берлінале-2014,  - це унікальний погляд залаштунки грандіозного Музею історії мистецтв у Відні, що зібрав у своїх стінах колекції живопису світового значення.  У Києві стрічку представить спеціальний гість фестивалю, режисер Йоханес Хольцхаузен - неодноразовий учасник міжнародних фестивалів документального кіно, співзасновник віденської студії кінодокументалістики Navigator Film, автор стрічок для європейських каналів ARTE, Canal +, WDR.

 

Також на великі екрани вийде призер Вієннале-2013 і учасник Роттердамського міжнародного кінофестивалю 2013 - драма про любовний трикутник «Перетнути кордон». Стрічка «Божа роса» розповідає історію дівчинки-підлітка, яка намагається завоювати любов рідної матері.

 

У програмі фестивалю також драма про двох братів, які не втрачають можливості насолити один одному. У фільмі «Висока продуктивність» одного разу кожен з них отримує шанс допомогти іншому.

 

У короткометражну програму за традицією увійшла добірка кращих анімаційних австрійських стрічок з фестивалю Ars Electronica 2013.

 

Фестиваль «Тиждень австрійського кіно» пройде в Києві в кінотеатрі «Київ», в Одесі в кінозалі U-CINEMA на Одеській кіностудії, у Харкові в кінотеатрі «8 ½», у Львові в «Палаці Мистецтв».

 

«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY