detector.media
23.04.2014 11:54
ZIK запустив спецпроект про залаштунки виборчої кампанії «Надзвичайний вибір -2014»
ZIK запустив спецпроект про залаштунки виборчої кампанії «Надзвичайний вибір -2014»

У рамках інформаційно-аналітичної програми «Погляд на тиждень» телеканал ZIK запускає спецпроект, присвячений виборам Президента України «Надзвичайний вибір-2014». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Щотижня журналісти в ефірі «Погляду на тиждень» за допомогою фактів, розслідувань і прогнозів експертів відповідатимуть на питання, як працюють виборчі штаби, які тактики і стратегії використовують кандидати на посаду Президента України, чи можливі і які саме фальсифікації результатів волевиявлення, наскільки реальними є загрози зриву виборів?

 

«"Надзвичайний вибір-2014" - невипадкова назва, адже вибори 25 травня  цього року справді надзвичайні. Передусім, уперше в історії нашої країни ми матимемо не просто дочасне волевиявлення,  а вибори, призначені за вимогою народу, який місяцями боровся із діючим режимом. А ще вони особливі тим, що сьогодні існує реальна загроза зриву виборів. Ймовірно, бажання українців отримати нову владу, яка передусім служитиме людям, суперечить інтересам... Кого саме? Це ми також досліджуватимемо у рамках нашого спецпроекту», - пояснює керівник та ведучий проекту «Погляду на тиждень» Віталій Крутяков.

 

Перший випуск спецпроекту, що вийшов в ефірі «Погляду на тиждень» 20 квітня, намагався дати відповідь на питання, чи відбудуться вибори Президента України у призначений термін - 25 травня.

 

 

Нагадаємо, східноукраїнський телеканал «Донбас» та західноукраїнський телеканал ZIK розпочали роботу над другим сезоном реаліті-шоу «Покажи їм!». Це багатосерійне реаліті-шоу спільного виробництва ZIK і «Донбас», в основі якого - обмін між Донецьком і Львовом людьми різних професій. Перший сезон Львів-Донбас шоу було показано в осінньому телесезоні 2013 року на каналах ZIK і «Донбас». Переглянути всі 10 серій можна у відповідному плейлисті на YouTube.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY