detector.media
22.04.2014 18:22
Реформи чи єдність? Про це 24 квітня о 17:30 у «Прицілі» дискутуватимуть Подгорна, Шрайк, Волинець і Волох
Реформи чи єдність? Про це 24 квітня о 17:30 у «Прицілі» дискутуватимуть Подгорна, Шрайк, Волинець і Волох
Травневий порядок денний Майдану: реформи чи єдність? Про це 24 квітня о 17:30 дискутуватимуть Вікторія Подгорна, Роман Шрайк, Михайло Волинець і Карл Волох в ефірі чергового випуску «Прицілу» із Сергієм Висоцьким

У четвер, 24 квітня, о 17:30 дивіться черговий випуск ток-шоу «Приціл» із Сергієм Висоцьким.

 

Якою може бути ціна реформ, які має провести українська держава? Чим доведеться жертвувати Україні, забезпечуючи суспільну єдність? Про це і не тільки в прямому ефірі дискутуватимуть політолог Вікторія Подгорна, блогер Роман Шрайк, голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець і блогер Карл Волох.

 

Як і в попередніх випусках, і на цей раз в обговоренні візьмуть участь студенти київських вишів. Крім цього, ми розраховуємо на активну участь інтернет-аудиторії. Свої запитання, коментарі та ремарки з приводу заявленої теми дискусії ви можете залишати на сторінці «Детектор медіа» у Facebook і у Twitter «Прицілу», хештег #Приціл.

 

Код трансляції можна взяти тут.

 

Цей випуск «Прицілу» із Сергієм Висоцьким можна буде побачити в ефірі телеканалу ZIK у п'ятницю, 25 квітня о 19:45.

 

Нагадаємо, «Приціл» - онлайн -проект, який виробляє команда «Детектор медіа» за технічного партнерства компанії betv та за фінансової підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Прем'єрний випуск «Прицілу» відбувся 19 жовтня 2013 року. Записи попередніх випусків нашого проекту дивіться в рубриці «Приціл» на «Детектор медіа».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY