detector.media
22.04.2014 15:53
«Люстрація» на каналі ZIK повертається у вечірній прайм неділі
«Люстрація» на каналі ZIK повертається у вечірній прайм неділі

Політичний спецпроект «Люстрація» на західноукраїнському телеканалі ZIK повертається до старого графіку виходу, і з 27 квітня прямі ефіри проекту стартуватимуть щонеділі. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Триватиме ефір програми дві години - з 21.00 до 23.00. У цей час біля пам'ятника Т. Шевченкові у Львові працюватиме знімальна група ZIK, аби всі охочі у прямому ефірі могли долучитися до відкритого люстрування посадовців та претендентів на керівні крісла в області.

 

Вечірний пройм-тайм неділі протягом двох років був на ZIK часом виходу програми «Люстрація». У другій половині осені 2013-го ефір програми було зміщено на вечір п'ятниці, який є традиційним для проектів політичної тематики. З березня телеканал надав вечірній прайм п'ятниці щойно створеному Люстраційному комітету Майдану Львівщини для проведення відкритої громадської люстрації.

 

За словами директора медіа-холдингу ZIK Дмитра Добродомова, рішення змінити час виходу проекту «Люстрації» було прийнято для зручності глядачів і розширення аудиторії. «Вечірній прайм-тайм неділі дасть можливість більшій кількості людей і переглядати  «Люстрацію», і долучатися до обговорення у прямих ефірах, прийшовши на Львівський Майдан. А саме активне залучення громади необхідне для максимально якісного проведення люстраційного процесу»,  - пояснив Дмитро Добродомов.

 

Як зазначає телеканал, «Люстрація» - це програма Люстраційного комітету Майдану Львівщини. Фігурантів люстрації, модераторів прямих ефірів та експертів програми визначає Редакційна рада Комітету. Контент програми не є власністю телеканалу ZIK та є у вільному доступі для використання всіма медіа, громадськими організаціями.

 

Нагадаємо, До Великодня творча група телеканалу ZIK підготувала святкові ролики - «Христос Воскрес - Воскресне Україна!». До великодніх роликів каналу увійшли золоті батони та яйця Фаберже.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY