detector.media
21.04.2014 15:47
У Слов’янську почав мовити «зомбоящик» сепаратистів
У Слов’янську почав мовити «зомбоящик» сепаратистів

У Слов'янську розпочав мовлення канал, творці якого який називають його «Слов`янським суспільним телебаченням».

 

Як повідомляється на каналі проекту в Youtube, автори проекту мають наміри мовити замість «Інтера».

 

«Тут ми наносимо дуже потужний інформаційний концептуальний удар по біблійській матриці», - заявили представники проекту у відеозверненні. Свою концепцію вони характеризують як «сіоністський зомбоящик».

 

 

 

 

 

 

Як стало відомо «Детектор медіа» напередодні, 20 квітня близько 21:30 в інтернеті з`явилися повідомлення про те, що в Слов`янську перервав аналогове мовлення канал «Інтер». ТК звернулася з запитом до прес-служби каналу.

 

Нагадаємо, починаючи з 17 квітня озброєні нападники захоплюють телевежу Концерну РРТ у Краматорську, яка забезпечує телевізійним сигналом не лише Краматорськ, а й Слов'янськ, Горлівку та Макіївку.

 

Загарбники вимкнули українські телеканали і розпорядилися почати трансляцію російських каналів. Вночі 17 квітня СБУ та Концерт РРТ знеструмили передавальну станцію, після чого сепаратисти залишили захоплений об'єкт. Проте опівдні 18 квітня озброєні нападники знову захопили телевежу Концерну РРТ у Краматорську, привізши із собою обладнання, яке технічно не дозволить знову знеструмити телевежу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY