detector.media
18.04.2014 23:21
«Детектор медіа» відкриває оновлену «Дошку ганьби»
«Детектор медіа» відкриває оновлену «Дошку ганьби»

«Детектор медіа» запускає оновлену версію проекту Fame and Shame - дошку ганьби брехливих журналістів. Обговорення пілотної версії з читачами допомогло нам удосконалити цілі та структуру проекту.

 

Імена тих, хто дезінформує суспільство про суть подій в Україні, потрібно озвучити й обговорити. Важливо зрозуміти та пояснити, хто інформує, а хто цілеспрямовано бреше.

 

На «Дошці ганьби» разом із читачами ми пропонуємо зібрати тих російських та українських журналістів, які систематично порушують стандарти професії, є заангажованими у політичні та бізнес-інтереси, використовують маніпулятивні технології та відверту брехню. Просимо надсилати свої пропозиції на адресу fameandshame@detector.media. Із критеріями відбору кандидатів можна ознайомитися на сторінці проекту.

 

Також у розділі «Публікації» на сайті проекту ми збиратимемо факти брехні та будемо публікувати моніторинг маніпуляцій тих, хто веде інформаційну війну проти України.

 

У розділі «Обговорення» ми стежитимемо за дискусіями на сторінках «Детектор медіа» та в інших виданнях і соціальних мережах щодо технологій російської пропаганди та чергових кандидатів на «Дошку ганьби». Ви теж можете долучитися до цієї дискусії на сторінці проекту у Facebook.

 

Будь-яка війна закінчується, а журналісти та суспільство повинні визначитися, чи є місце в професії пропагандистам і брехунам.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY