detector.media
18.04.2014 17:05
У Слов’янську сепаратисти обшукали житло журналіста та вилучили його професійну техніку й документи
У Слов’янську сепаратисти обшукали житло журналіста та вилучили його професійну техніку й документи

У ніч із 16 на 17 квітня у Слов'янську (Донецька область) озброєні люди забрали всі документи й оргтехніку в журналіста Романа Губи під час нічного обшуку його помешкання. Про це повідомляє сайт місцевого видання «Славянские ведомости».

 

Як видно із пояснювальної записки сторожа, який охороняв гуртожиток Донбаського державного педагогічного університету, в якому проживав журналіст, близько 22:00 група з п'яти озброєних людей зайшла в приміщення і почала розшукувати пана Губу.

 

«Славянские ведомости» припускають, що обшук у журналіста пов'язаний з його активною співпрацею з великими українськими телеканалами.

 

«Новинні матеріали цього журналіста за останні дні і його прямі включення в ефіри центральних телеканалів з інформацією про події в Слов'янську привернули до нього пильну увагу людей зі зброєю, які контролюють зараз усе в Слов'янську», - йдеться в повідомленні про обшук.

 

Також видання повідомляє, що Роману Губі вдалося залишити гуртожиток до приходу сепаратистів. Проте це не завадило невідомим провести обшук у кімнаті журналіста, під час якого було вилучено всю оргтехніку і рюкзак медійника з документами, картками і грошима.

 

Озброєні люди склали акт вилучення та залишили його коменданту гуртожитку. Також сепаратисти залишили журналісту записку, у якій повідомили, що свої речі він може забрати в будівлі СБУ міста Слов'янська. Як відомо, будівля СБУ вже четверту добу захоплена і контролюється так званими сепаратистами з професійною військовою виправкою й озброєнням.

 

 


 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY