detector.media
18.04.2014 15:35
5 канал на Великдень покаже богослужіння та інтерв’ю із церковними ієрархами
5 канал на Великдень покаже богослужіння та інтерв’ю із церковними ієрархами

18, 19 і 20 квітня 5 канал транслюватиме великодні богослужіння, а також покаже інтерв'ю предстоятелей українських церков. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У п'ятницю, 18 квітня, о 22:15 в ефірі 5-го каналу розпочнеться трансляція Хресної дороги у Колізеї за участю Папи Римського Франциска.

 

З вечора суботи, 19 квітня, о 23:00 5 канал наживо транслюватиме урочисте Великоднє Богослужіння зі Свято-Троїцького Іонинського монастиря.

 

20 квітня, у Великодню неділю, об 11:15 розпочнеться трансляція пасхальної служби Божої і апостольського Благословення для Риму і цілого світу.

 

До Великодня 5 канал підготував серію ексклюзивних інтерв'ю з главами церков та поважними священнослужителями.

 

У вечірньому прайм-таймі 20 квітня в ефірі 5-го: Філарет, патріарх київський і всієї Руси-України, предстоятель УПЦ КП, Святослав (Шевчук), митрополит київський, предстоятель Української греко-католицької церкви, протоієрей Георгій Коваленко, голова синодального інформаційно-просвітницького відділу УПЦ МП.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», великодні богослужіння в ніч з 19 на 20 квітня транслюватиме телеканал «Інтер» зі Свято-Успенської Києво-Печерської лаври. Перший національний транслюватиме великодні богослужіння 18, 19 і 20 квітня з Ватикану та головних храмів України. ТРК «Львів» 20 квітня покаже великодню літургію з архикатедрального собору святого Юра у Львові.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY