detector.media
18.04.2014 13:24
Аласанія пропонує робочі місця українським випускникам іноземних вишів
Аласанія пропонує робочі місця українським випускникам іноземних вишів

Генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія запрошує волонтерів-випускників іноземних вишів до співпраці над створенням суспільного мовлення в Україні. Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

 

НТКУ нагадує, що на початку весни представники Асоціації українських випускників закордонних вишів звернулися до української влади, заявивши, що готові працювати в уряді за звичайну чиновницьку зарплату або навіть без неї, лише б допомогти країні. Усього за кілька тижнів ініціатива українських випускників західних вишів зібрала понад 1,5 тис. професіоналів-патріотів.

 

Керівник НТКУ Зураб Аласанія заявив, що знання молодих фахівців і свіжий погляд на ситуацію можуть і повинні бути використані у створенні Суспільного мовлення в Україні.

 

«Ми запрошуємо до співпраці волонтерів-випускників для роботи над створенням Суспільного мовлення в нашій країні. І ми готові їм забезпечити робочі місця - як у менеджменті компанії, так і в технічному блоці. Будемо вдячні за результативну допомогу і свіжий погляд», - заявив пан Аласанія.

 

Нагадаємо, 17 квітня Верховна Рада ухвалила закон «Про Суспільне телебачення і радіомовлення України». Відповідно до цього закону Кабінет Міністрів України на базі Національної телекомпанії України, Національної радіокомпанії України, державних ТРК «Всесвітня служба УТР» і «Культура», обласних і регіональних державних ТРК, а також студії «Укртелефільм» створить юридичну особу публічного права Національну суспільну телерадіокомпанію України.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY