detector.media
16.04.2014 19:59
НЛО ТV готує другий сезон програми «Міста»
НЛО ТV готує другий сезон програми «Міста»

У квітні стартували зйомки другого сезону тревел-шоу «Міста» телеканалу НЛО TV. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У новому сезоні зйомки програми «Міста» пройдуть у Мукачевому, Ужгороді, Вінниці, Кам'янці-Подільському, Чернігові, Одесі, Луцьку, Бердянську, Каховці та інших містах.

 

Виробництвом проекту для НЛО TV займається компанія «АБ-Креатив», режисер - Дмитро Котовець, ведучі - Євген Славкінський, Андрій Пределін, Віктор Разін, Дмитро Ворожко, Ілля Луценко.

 

Суть програми полягає в тому, що ведучі одночасно прибувають в одне з міст України і на добу розлучаються. Кожен з них вирушає шукати пригоди у цікавий для нього спосіб - де знайти екстремальні розваги, де поїсти, де познайомитися з дівчатами, куди піти, щоб відчути атмосферу міста й побачитися з найунікальнішим і цікавим мешканцем. Заручившись порадами містян, ведучі відправляються на пошуки. Наприкінці кожної програми глядач дізнається, чи правда, що в тому чи іншому місті України настільки класно, як про це говорять місцеві жителі, або навпаки - розвіє стереотипи і зрозуміє, що навіть у найвіддаленіших місцях України можна відірватися по повній.

 

 

«В Україні дуже багато цікавих і самобутніх міст зі своєю історією, легендами і з водночас сучасними досягненнями, модними віяннями, неповторним шармом. Ведучі на власному прикладі показують, що відпочинок - це не тільки дорогі закордонні тури, а насамперед - внутрішній туризм - пізнання власної історії, культури, ну і, звичайно, розваги на будь-який смак, - каже продюсер проекту «Міста» Станіслав Котляр. - І, можливо, після перегляду нашої програми десятки тисяч глядачів вирішать наступні вихідні провести в одному з незліченних унікальних куточків нашої країни. Адже ми живемо у гарній, сучасній і, найголовніше, нашій країні».

 

Продовження програми про подорожі п'ятьох хлопців містами України обіцяють показати вже найближчим часом.

 

Нагадаємо, що перший сезон проекту «Міста» стартував в ефірі НЛО TV 27 жовтня 2013 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY