detector.media
15.04.2014 15:30
Стартувало радіо «Рабинович-FM». Перші 300 анекдотів Рабинович записав особисто
Стартувало радіо «Рабинович-FM». Перші 300 анекдотів Рабинович записав особисто

14 квітня на інтернет-порталі svoeradio.com розпочала мовлення інтернет-радіостанція «Рабинович-FM». Про це повідомляє видання MIGnews.com.ua, що належить пану Рабиновичу.

 

Головною особливістю радіостанції є анекдоти. Перші три сотні анекдотів для радіо «Рабинович-FM» Вадим Рабинович записував у студії особисто.

 

Нагадаємо, радіо «Рабинович-FM» створено за особистою ініціативою українського бізнесмена і громадського діяча, президента Всеукраїнського єврейського конгресу (ВЄК) і співголови Європейського єврейського парламенту (EJP), кандидата на пост Президента України Вадима Рабиновича.

 

Як повідомляється, новий проект знаходиться ще в стадії становлення, визначається і з контентом, і зі своїм слухачем. «Однак слухати якісну українську музику можна вже сьогодні. У перспективі - плануються репортажі з гарячих точок, коментарі різних подій, прямі включення, діалоги цікавих співрозмовників. Але однією з головних фішок нового радіо "Рабинович-FM" є анекдоти, які відібрані й озвучені в ефірі самим власником радіо», - йдеться на MIGnews.com.ua.

 

«Рабинович-FM» можна слухати через інтернет і в автомобілі, і за комп'ютером, і на всіх мобільних носіях - планшетах, телефонах тощо.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY