detector.media
15.04.2014 15:02
Українські телефахівці увійшли до складу журі Rockie Awards 2014
Українські телефахівці увійшли до складу журі Rockie Awards 2014

Представники провідних українських національних телеканалів увійшли до складу експертного журі премії Rockie Awards. Про це повідомляє прес-служба Індустріального телевізійного комітету (ІТК).

 

Крім ІТК до голосування приєдналися телеканали «Інтер», «Україна», «1+1» та СТБ. Наприкінці березня та на початку квітня українські судді оцінювали роботи в категорії «Розважальні програми».

 

Rockie Awards - це один з найбільш значущих програмних конкурсів, який нагороджує за кращий контент на телебаченні і в цифрових медіа. Щороку переможці визначаються сотнями фахівців, що працюють у світовій медіаіндустрії. Цього року участь у суддівстві взяло понад 250 світових фахівців медіа та телеіндустрії. Премія Rockie Awards проходить в рамках Banff World Media Festival, під час якого в червні будуть оголошені переможці.

 

Від України членами журі стали:

 

ІТК наголошує, що щороку підтримує міжнародні профільні фестивалі та премії з метою розвитку та промоції українського телевізійного продукту у світі. На початку цього року ІТК організував українське суддівство телефестивалю IMPACT Awards у категорії «Стиль життя».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY