detector.media
15.04.2014 14:03
У Донецьку на частоті 90,5 МГц почало мовлення російське радіо «Вести ФМ»
У Донецьку на частоті 90,5 МГц почало мовлення російське радіо «Вести ФМ»

У Донецьку на частоті 90,5 МГц почало мовлення російське державне радіо «Вести ФМ». Про це «Детектор медіа» повідомили читачі, інформацію підтвердили донецькі радіомовники, просканувавши ефір.

 

Зі слів донецьких радійників, які зв'язалися з Донецьким радіотелевізійним передавальним центром, у РТПЦ поки що не знають, хто увімкнув передавачі та будуть це з'ясовувати. Раніше на цій частоті не було радіомовлення. За даними радійників, це частота з телевізійного діапазону.

 

Про початок мовлення на 90,5 МГц у Донецьку повідомив увечері 14 квітня користувач Twitter Іван Короткий: «Від ОДА починає мовити радіостанція на частоті 90,5 FM».

 

Також про це повідомляють користувачі форуму «Яплакалъ», називаючи його Радіо Донецької республіки та вказуючи, що зона охоплення - до 30 кілометрів: «Брати, ми запустили перше небандерлогівське радіо в Донецьку! Частота 90,5 МГц, зараз ретранслюємо «Вести ФМ», завтра-післязавтра додамо частот і свої новини. Це прорив інформаційної блокади хунти. Всі радіостанції в Донецьку під загрозою позбавлення ліцензії змушені висвітлювати тільки офіціозні новини, проводячи тим самим зомбування населення».

 

«Детектор медіа» намагатиметься з'ясувати детальнішу інформацію про це радіо та його передавачі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY