detector.media
14.04.2014 23:37
Через Царьова активісти заблокували офіс ICTV (ДОПОВНЕНО)
Через Царьова активісти заблокували офіс ICTV (ДОПОВНЕНО)

Під будівлею телеканалу ICTV кандидата в президенти України Олега Царьова очікують громадські активісти. Про це в ефірі політичного ток-шоу «Свобода слова» на телеканалі ICTV 14 квітня сказала кандидат у президенти Юлія Тимошенко.

 

За її словами, вони мають намір дізнатися думку пана Царьова щодо ситуації в східних областях України.

 

Ведучий програми Андрій Куликов попросив команду ток-шоу розібратися з пікетувальниками.

 

Сам Олег Царьов у Facebook написав, що офіс каналу заблокували озброєні люди: «Після того, як потрапив у будівлю телеканалу, його заблокували озброєні люди в камуфляжі. Коли і як зможу вийти - мені невідомо. Ось така "Свобода слова" у нас по-українськи».

 

Згодом прес-служба політика на його сторінці у Facebook повідомила, що будівля телеканалу ICTV оточена і заблокована озброєними людьми, «машини Олега Царьова і його команди понівечені, шини порізані». «Ми всерйоз боїмося за життя народного депутата, кандидата в президенти Олега Царьова і членів його команди», - йдеться в повідомленні.

 

Як повідомляє «Українська правда», в автомобілі Олега Царьова активісти знайшли зброю, військову форму та документи.

 

О 2:15 після тривалих вмовлянь Царьов таки вийшов з будівлі ICTV. Він пройшов коридором ганьби, який йому влаштували мітингувальники. Люди кричали "Ганьба!", проклинали, кидались яйцями та співали нецензурну пісню "Путін *уйло". Пізніше включили гімн України.

 

 

 

 

Царьов сів у машину "швидкої", яка мала його відвезти від будівлі телеканалу. Коли машина трохи проїхала, її зупинили, деякі мітингувальники намагалися розбити вікна в авто. Інша частина мітингувальників закликала не чіпати машину.

 

О 2:48 мітингувальники домовилися з міліцією про те, що Царьова пересадять із "швидкої" в автозак і доставлять в СБУ. Окрім того, мітингувальники писатимуть колективну заяву, щоб політика змогли притягти до відповідальності за посягання на територіальну цілісність України.

 

О 2:53 Царьова вивезли в білому бусику в невідомому напрямку, не дочекавшись автозаку. О 3:40 його завели до будівлі Генпрокуратури.

 

Приблизно о 4:35 Царьов вийшов до журналістів у будівлі ГПУ. Він був роздягнений по пояс і, зокрема, подякував "Правому сектору" за те, що цієї ночі врятували його життя.

 

Фото - Twitter, взято з РБК

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY