detector.media
14.04.2014 16:39
У Горлівці до редакції інтернет-видання вдерлися люди в масках і забрали головного редактора (ДОПОВНЕНО)
У Горлівці до редакції інтернет-видання вдерлися люди в масках і забрали головного редактора (ДОПОВНЕНО)

Сьогодні, 14 квітня, до редакції горлівського інтернет-видання Gorlovka.ua і газети «Криминал-Экспресс» вдерлися люди в масках і силою вивели під руки головного редактора Олександра Білінського (на фото). Про це повідомляється на офіційній сторінці видання у «Вконтакте».

 

«Сьогодні, близько 11-ї години в редакцію сайту Gorlovka.ua і газети «Криминал-Экспресс» вдерлися активісти в масках. Семеро чоловіків безцеремонно під руки виштовхали головного редактора видання з кабінету й відвезли в невідомому напрямку. Роботу редакції блоковано, також не працює сайт», - йдеться в повідомленні.

 

Згодом у Facebook колеги Олександра Білінського написали, що його звільнили. Сам пан Білінський у коментарях на Facebook написав: «Друзі, зі мною все нормально. Нікуди не зникав, намагаємося відновити роботу сайту Gorlovka.ua».

 

За інформацією донецької журналістки Олени Смирнової, яку цитує «Остров», пана Білінського захопили активісти мітингу під ГУВС Горлівки і повели розбиратися під ГУВС за те, що «нібито знайшли на його сайті образливі для них слова "сепаратисти" і "терористи". Ретельно вивчивши публікації на сайті, так і не знайшли».

 

Олександр Білінський у коментарі «Детектор медіа» підтвердив цю інформацію. «Це було близько 11:00. В офіс вдерлися шестеро людей у масках, мене під руки - в машину. В автомобілі заявили, що їм надійшла інформація, що я чи на сайті, чи в соцмережах називаю їх терористами. Намагався їм пояснити, що нічого такого не писав, а вони кажуть, що будеш народу присягати і пояснювати, що вони не терористи. Біля будівлі УВС ще до захоплення пояснив натовпу, який мене обступив, що не вважаю їх терористами. Зрештою, відпустили», - розповів він.

 

«Зараз сайт заблоковано: йде DDoS-атака, офіс розпустив: усі бояться працювати», - додав пан Білінський.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY