detector.media
11.04.2014 19:32
Кримська «самооборона» перешкоджала зйомці «Чорноморської ТРК» і відібрала в журналістів флеш-карту
Кримська «самооборона» перешкоджала зйомці «Чорноморської ТРК» і відібрала в журналістів флеш-карту

11 квітня знімальній групі «Чорноморської телерадіокомпанії» на залізничному вокзалі в Сімферополі перешкоджали невідомі у військовій формі із символікою збройних сил РФ і представники так званої самооборони Криму, які намагалися відібрати камеру і вилучили флеш-карту. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

 

«Наш телеканал намагався відзняти дві теми для сюжетів - про військових курсантів, які приїжджають до Криму з Харкова, а також про родину військового офіцера, яка повернулася на півострів. Співробітники Чорноморської телерадіокомпанії намагалися здійснити зйомку для російських телеканалів НТВ і "Лайф Ньюс". Наші колеги звернулися до нас за допомогою з причини того, що в них тимчасово немає знімальних груп в Сімферополі», - повідомляє «Чорноморка».

 

Зняти сюжети «Чорноморській ТРК» не вдалося, оскільки люди у військовій формі із символікою збройних сил Російської Федерації, а також невідомі, що представилися так званою самообороною Криму, оточили знімальну групу і намагалися відібрати камеру.

 

На місце подій виїхала керівник «Чорноморської телерадіокомпанії» Людмила Журавльова. Однак і їй відмовили в проведенні зйомки. Камеру телеканалу вдалося повернути, але самооборонівці вилучили флеш-карту, пообіцявши згодом віддати.

 

Знімальній групі вдалося зафіксувати на камеру мобільного телефону розмову Людмили Журавльової з тими, хто перешкоджав журналістам.

 

 

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY