detector.media
11.04.2014 15:13
Film.ua Group презентувала цикл докуфільмів «Пологовий будинок» спочатку для інтернет-аудиторії
Film.ua Group презентувала цикл докуфільмів «Пологовий будинок» спочатку для інтернет-аудиторії

Прем'єра документальних фільмів за матеріалами реаліті-шоу «Пологовий будинок» виробництва Film.ua Group відбулася в інтернеті. Про це повідомляється на сайті компанії.

 

Стрічки, що включають понад 40 епізодів реаліті-шоу, опубліковано на YouTube-каналі Film.ua.

 

Як уточнили «Детектор медіа» у прес-службі Film.ua Group, онлайн-показ циклу робіт за матеріалами «Пологового будинку» є експериментом, скерованим і на розширення інтернет-аудиторії Film.ua. Наразі на цей канал підписано близько півтори тисячі користувачів. «Документальні фільми мають можливість переглянути користувачі YouTube з більш ніж 200 країн світу», - йдеться в повідомленні Film.ua Group.

 

Плануються покази циклу і на телебаченні.

 

«Пологовий будинок» - цикл історій жінок, які готуються стати мамами. «40 життєвих колізій - іноді милих, зворушливих і романтичних, іноді - драматичних і навіть шокуючих, але завжди - справжніх», - коментують у Film.ua Group.

 

Як писала «Детектор медіа», реаліті «Пологовий будинок» було побудовано на репортажах із київського пологового будинку №1 та інтерв'ю з героїнями документального циклу, їхніми рідними та близькими, лікарями та акушерами. Автори проекту акцентували на достовірності зафільмованих матеріалів, відзнятих методом «звичної камери». Зйомки розпочалися ще у 2011 році.

 

Формат проекту та технологія зйомки розроблена креативною командою компанії Film.ua Television.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY