detector.media
11.04.2014 10:21
В Одесі проросійські активісти напали на знімальні групи двох телеканалів (ВІДЕО)
В Одесі проросійські активісти напали на знімальні групи двох телеканалів (ВІДЕО)

10 квітня в Одесі проросійські активісти напали на журналістів Сьомого і Першого міського телеканалу, які вели пряму трансляцію протистояння проросійських активістів з прихильниками єдиної України біля готелю «Променада» на вулиці Фонтанська дорога, 143. Про це повідомляє «Думская».

 

Як повідомили УНІАН співробітники Першого міського телеканалу, на їхню знімальну групу напали «кремезні чоловіки з палицями» під час безладів біля готелю «Променада». Це сталося, коли інші проросійські активісти трощили автобус, який вивозив активісток Євромайдану.

 

«Мужики виривали відеокамеру, штовхали і погрожували фізичною розправою. Не давали знімати, кричали, що ми брешемо. Також постраждала знімальна група Сьомого каналу», - розповіли журналісти.

 

 

10 квітня в Одесі прихильники єдиної України зібралися біля готелю «Променада», в якому перебував кандидат у президенти Олег Царьов. Люди зібралися, аби не випустити Царьова, який мав узяти участь в проросійській акції, що відбувалася в центрі міста. Пізніше Царьов виїхав, але до готелю приїхали з Куликова поля близько 500 чоловік, більшість були в бронежилетах, з бітами, палицями, ланцюгами. Вони напали на євромайданівців, побили кілька активістів і розбили автобус, що відвозив жінок.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY