detector.media
10.04.2014 12:12
«Нюхач» і «Леонардо да Вінчі» виробництва Film.ua здобули нагороди в Німеччині
«Нюхач» і «Леонардо да Вінчі» виробництва Film.ua здобули нагороди в Німеччині

Два проекти виробництва студії Film.ua здобули нагороду Globe-Gold на World Media Festival у Німеччині, повідомляє сайт Film.ua. Церемонія вручення пройде 14 травня в Гамбурзі.

 

Члени журі фестивалю відзначили в підкатегорії «Міні-серіал» детектив «Нюхач» виробництва Film.ua (його формат нещодавно було продано до Франції) та в підкатегорії «Докудрама» - фільм «Леонардо да Вінчі» із циклу «Великі мрійники» спільного виробництва Film.ua та та Signal Red (входить до Film.ua Group). Крім того, ці проекти претендують на Globe-Grand Award в одній з 14 категорій, а також Globe-Grand Prix як найкращий фільм, представлений на фестивалі.

 




Це вже не перша нагорода Film.ua на World Media Festival. Як писала «Детектор медіа», у 2012 році у Німеччині у підкатегорії «Документальний політичний фільм» Globe-Gold було відзначено докуфільм Сергія Буковського «Україна. Точка відліку» (спільне виробництво Film.ua та фонду Леоніда Кравчука «Перспективна Україна»). Серіал «Балада про Бомбера» (спільне виробництво Film.ua і «Шпиль») також здобув Globe-Silver в підкатегорії «Міні-серіал».

 

World Media Festival - міжнародний форум сучасних засобів масової інформації, створений у 2000 році. Фестиваль об'єднує провідних фахівців відділів комунікацій, маркетингу, реклами, сфери радіо і творчих представників продакшнів.

 

Цього року на World Media Festival було подано понад 700 заявок з 35 країн світу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY