detector.media
09.04.2014 16:52
Лієва призначили заступником гендиректора НТКУ за управлінський досвід – Аласанія
Лієва призначили заступником гендиректора НТКУ за управлінський досвід – Аласанія

Генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія заявив, що призначав своїм першим заступником Олександра Лієва за управлінський досвід, натомість його політичні переконання пана Аласанію не хвилюють. Про це сьогодні, 9 квітня, гендиректор НТКУ повідомив на прес-конференції в «Інтерфаксі».

 

Відповідаючи на запитання журналістів про доцільність призначення кримчанина Олександра Лієва на посаду заступника гендиректора НТКУ, пан Аласанія зауважив, що в першу чергу його цікавлять професійні якості Олександра Лієва.

 

«Ця людина -управлінець. Він був міністром водного господарства Криму (пізніше міністром курортів і туризму Криму - ТК), він доктор наук державного управління. Ця людина просто менеджер, бездоганний менеджер, повірте мені. Щодо його політичних поглядів, то я думаю, що в нас у країні ще немає переслідування за інакомислення. Це все емоційні оцінки. Я це знаю, враховую. Якщо з'явиться інформація, що в Лієва щось не так, то і я, і він теж готовий написати заяву й піти. Але поки що я такого нічого не бачив», - відповів гендиректор НТКУ.

 

Зураб Аласанія також додав, що пану Лієву не потрібно мати досвіду роботи в медіа, щоб працювати в НТКУ. «Те, що в нього немає медійного досвіду, то скажу, що він не має до медіа жодного стосунку. Я створив так званий адміністративний блок, у ньому є такі підрозділи: управління з юридичних питань, управління з діловодства та контролю, управління зі зв'язків з громадськістю та ЗМІ, управління забезпечення та складського господарства, дирекція по роботі з персоналом, дирекція з експлуатації інженерного обладнання та інженерних мереж. Де-небудь ви тут бачите медіа?», - пояснив пан Аласанія.

 

Нагадаємо, на НТКУ планується скорочення 10% працівників. Раніше «Детектор медіа» повідомляла, що в компанії наразі скорочена кількість посад заступників гендиректора з дев'яти до чотирьох.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY