detector.media
08.04.2014 19:44
У «Хто зверху?» на Новому каналі Ольгу Фреймут замінила Катерина Варнава
У «Хто зверху?» на Новому каналі Ольгу Фреймут замінила Катерина Варнава

Співведучою Сергія Притули в третьому сезоні шоу «Хто зверху?» на Новому каналі стане російська артистка, учасниця Comedy Woman Катерина Варнава. Вона замінить у шоу Ольгу Фреймут, яка наприкінці 2013 року перейшла працювати на канал «1+1». Про це йдеться в повідомленні каналу.

 

«Команда проекту повідомила про те, що тривалі пошуки співведучої для Сергія Притули вже позаду. У новому сезоні битви статей «Хто зверху?» капітаном жіночої команди стане відома комедійна артистка, учасниця і хореограф шоу Comedy Woman Катерина Варнава», - йдеться в повідомленні.

 

За словами Сергія Притули, вони з Катериною Варнавою познайомилися років п'ять тому, коли вона приїжджала до Києва з гастролями. Їх познайомив резидент Comedy Club Олександр «А» Ревва.

 

«Мій тато - військовий, нащадок давнього українського козачого роду. Він любитель подивитися гумористичні передачі і, прямо скажемо, пореготати, - говорить Катерина Варнава. - Щойно він навчився користуватися інтернетом, почав заглядати на свою рідну землю. І дивитися, що тут, в Україні, відбувається на гумористичних теренах. Адже його дочка в цій сфері працює. Звернув увагу, що так, є такий Сергій Притула, у якого чудово "підвішений язик"».

 

Нагадаємо, «Хто зверху?» - українська адаптація формату Battle of the Sexes компанії Talpa. За умовами формату, в шоу змагаються жіноча та чоловіча команди. За допомогою різних конкурсів і запитань вони з'ясовують, хто кмітливіший і веселіший. У перших двох сезонах ведучими шоу були Ольга Фреймут і Сергій Притула.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY