detector.media
08.04.2014 18:51
У Криму хочуть відновлювати мережу проводового радіо та думають, як її забрати в «Укртелекому»
У Криму хочуть відновлювати мережу проводового радіо та думають, як її забрати в «Укртелекому»

Самопроголошений кримський уряд планує відновлення мереж проводового радіо та шукає механізми отримання у власність мереж, що належать «Укртелекому». Про це на прес-конференції 7 квітня повідомив міністр інформації та масових комунікацій Криму Дмитро Полонський, повідомляють «Новости Крыма».

 

«Найближчим часом ми підпишемо таку програму, як зараз прийнято говорити, "дорожню карту" розвитку», - заявив він.

 

З його слів, уряд Криму шукає правові механізми отримання у власність мереж проводового радіомовлення, що належать «Укртелекому», пише Comnews. «Технічно власником мереж проводового радіомовлення був "Укртелеком", його кримський підрозділ. Приватна власність у нас недоторкана, тому ми шукаємо правові механізми, щоб ця мережа опинилася в руках кримської влади», - заявив голова відомства.

 

Пан Полонський сказав, що в Росії приділяється велика увага проводовому мовленню, однак на території Криму ці мережі давно прийшли в жалюгідний стан. «Свого часу органи державного архітектурного нагляду припинили в якості обов'язкової вимоги при прийомі будинку в експлуатацію вимагати обов'язкової підключеної радіоточки, хоча це було прописано в законодавстві. Сто відсотків нових будівель не обладнані радіоточками», - сказав він.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY