detector.media
08.04.2014 13:39
Колишній шеф-редактор «Forbes Украина» Борис Давиденко очолив ділову редакцію «Ліга.net»
Колишній шеф-редактор «Forbes Украина» Борис Давиденко очолив ділову редакцію «Ліга.net»

Колишній шеф-редактор видання «Forbes Украина» Борис Давиденко призначений на посаду керівника редакції ділової інформації порталу «Ліга.net». Про це йдеться в повідомленні порталу.

 

Раніше діловий блок редакції «Ліга.net» посилила Марія Попова, екс-кореспондент відділу «Бізнес» газети «Коммерсантъ-Украина».

 

«Ми маємо намір зміцнити свої лідерські позиції в новинному і діловому сегменті Уанету, створюючи не тільки відвідуваний, а й впливовий ресурс, що працює для розвитку бізнесу в країні. Найближчим часом редакція буде посилена ще кількома журналістами ділової тематики», - повідомив керівник проекту «Ліга.net» Олег Іванцов.

 

Борис Давиденко отримав освіту в Національному технічному університеті України «КПІ» та Національному економічному університеті. У журналістику прийшов в 2007 році. До грудня 2010 року працював у відділі фінансів газети «Дело» (ВД «Економіка»). У січні 2011-го перейшов до «Forbes Украина» (УМХ). У листопаді 2013-го залишив видання через продаж холдингу УМХ бізнесменові Сергію Курченко і спроби втручання нових власників у редакційну політику.

 

«Зараз на ринку ділової журналістики брак професійних і незалежних ЗМІ. У "Ліга.net" є всі шанси зайняти лідируючі позиції в цій ніші і я зроблю все можливе, щоб "Ліга.net" стала головним діловим порталом України», - каже Борис Давиденко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY