detector.media
08.04.2014 13:03
Артем Шевченко розпочав співпрацю з «Еспресо.TV»
Артем Шевченко розпочав співпрацю з «Еспресо.TV»

Екс-директор та ведучий каналу ТВі Артем Шевченко 7 квітня розпочав співпрацю з телеканалом «Еспресо.TV». Цю інформацію він підтвердив «Детектор медіа» особисто.

 

За словами пана Шевченка, його посадові обов'язки поки що ще не викристалізувалися. «Наразі я займатимусь тим, що найкраще вмію: журналістськими розслідуваннями і веденням програм чи прямих ефірів», - сказав він.

 

Зокрема 7 квітня Шевченко вже вів годину прямого ефіру інформаційного блоку з 12.00 до 13.00.

 

Засновником телеканалу «Еспресо.TV» є дружина нардепа Миколи Княжицького Лариса Княжицька. Микола Княжицький у минулому був гендиректором і співзасновником каналу ТВі, на якому працював Артем Шевченко.

 

Нагадаємо, 17 березня ведучий проекту «Знак оклику!» на каналі ТВі Артем Шевченко попрощався в прямому ефірі з глядачами програми, і в коментарі «Детектор медіа» повідомив, що має намір невдовзі припинити співпрацю з ТВі і зосередитися на військовій журналістиці. 4 квітня він звільнився з каналу ТВі.

 

Раніше, у вересні 2013 року, Артем Шевченко залишив посаду директора ТВі за спільним рішенням, аби сконцентруватися на творчій роботі. Наприкінці липня 2013 року з Єдиного державного реєстру стало відомо, що керівником ТОВ «Телерадіокомпанія "Телерадіосвіт"» (телеканал ТВі) замість Артема Шевченка став В'ячеслав Басович.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY