detector.media
08.04.2014 11:55
Нападники забрали в директора харківського каналу АТН Олега Юхта телефон і кілька особових справ працівників (ВІДЕО)
Нападники забрали в директора харківського каналу АТН Олега Юхта телефон і кілька особових справ працівників (ВІДЕО)

Невідомі в масках, які захопили 7 квітня приміщення Харківського телеканалу АТН, намагалися звільнити всіх журналістів і керівника каналу Олега Юхта «іменем народу України». Про це повідомляє сайт «Дуся».

 

За словами випускового редактора АТН Наталії Діденко, ніхто з журналістів не постраждав, але зараз трансляція новин неможлива, оскільки нападники розбили всю апаратуру.

 

«Ні сьогодні, ні в найближчі дні ми в ефір вийти не зможемо, оскільки всю апаратну повністю розбили битами: всі комп'ютери, всі пульти, і з комп'ютерів зняли жорсткі диски і забрали з собою. Так що ми навіть не знаємо, коли зможемо відновити мовлення. У керівника АТН Олега Юхта забрали телефон, відняли сім-карту, на нього сильно тиснули, намагаючись примусити його звільнитися, але Юхт нічого не підписав. Говорили, що знають, де він живе, знають все про його родину, і дуже тиснули на нього. До того ж нападники забрали кілька особових справ співробітників, з адресами, копіями паспортів та іншими даними», - сказала пані Діденко.

 

Вона також розповіла, що працівники АТН викликали міліцію. «Вони деякий час постояли внизу, потім піднялися до нас на 9-й поверх. Завдячуючи міліції, нападники стали вести себе трохи спокійніше, а потім, десь через годину, залишили будівлю. Частина нападників була точно харків'янами, але хто керував ними, я не можу сказати. Не знаю, чи були ті, хто давав їм команду, жителями Харкова», - розповіла випусковий редактор.

 

Сепаратисти вивісили російський прапор з вікон агентства, причому прапор з'являвся і зникав у вікні тричі - щоразу, коли його вивішували з вікна, внизу під будівлею АТН, з'являвся оператор невідомої телекомпанії, який знімав будівлю.

 

 

 

 

Нагадаємо, Харківський телеканал АТН захопили майже сто невідомих чоловіків з бітами. Вони вимагали прямого ефіру. Як повідомила харківська міліція, невідомі в масках розбили офісні меблі та розтрощили апаратну студію.

 

Також  7 квітня пізно увечері невідомі особи прийшли на Харківську регіональну передавальну телевежу і почали в ультимативній формі вимагати від керівництва відновити мовлення російських телеканалів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY