detector.media
06.04.2014 20:53
На журналістів каналу «Україна» напали під час мітингу антимайдану в Харкові
На журналістів каналу «Україна» напали під час мітингу антимайдану в Харкові

Сьогодні, 6 квітня, журналістів телеканалу «Україна» із застосуванням фізичної сили і погроз змусили припинити репортаж про мітинг антимайдану у Харкові.  Про це повідомляє «Укрінформ».

 

Як передає кореспондент «Укрінформу», інцидент стався біля станції харківського метро «Університет» поряд з площею Свободи.

 

Група мітингуючих оточила кореспондента телеканалу «Україна», вимагаючи від нього не давати «неправдиву інформацію до Києва». В цей час кореспондент вів прямий ефір з площі, коментуючи події, що відбуваються. Група мітингуючих почала загрожувати йому і вимагати припинити «брехливий репортаж». Кореспондент продовжував, після чого група молодих людей спортивної статури почала виштовхувати його з площі, завдаючи сильних ударів у спину.

 

На виручку колезі кинулися інші присутні на площі журналісти - вони створили коридор, по якому знімальна група каналу «Україна» змогла залишити площу.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», проросійські сепаратисти у Донецьку сьогодні, 6 квітня, намагались протидіяти роботі представників ЗМІ. На початку проросійського мітингу його учасники мітингу з нецензурною лайкою накинулися на кореспондентів і фотокорів, вимагаючи, щоб ті «пішли геть». 

 

Після захоплення Донецької обласної держадміністрації (ОДА), що сталося сьогодні, 6 квітня, проросійські сепаратисти вимагають від українських журналістів залишити будівлю ОДА і  площу біля адміністрації.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY