detector.media
06.04.2014 20:41
У Донецьку сепаратисти вимагають від українських журналістів залишити захоплену будівлю ОДА
У Донецьку сепаратисти вимагають від українських журналістів залишити захоплену будівлю ОДА

Проросійські сепаратисти, які захопили сьогодні, 6 квітня, будівлю Донецької обласної держадміністрації, вимагають від українських журналістів залишити будівлю ОДА і  площу біля адміністрації. Про це повідомляє УНІАН.

 

Як передає кореспондент УНІАН, сепаратисти висунули однією з вимог, аби журналісти українських ЗМІ, які висвітлюють події, що відбуваються біля ОДА, віддалилися з місця подій. Екстремісти пояснюють свою вимогу тим, що не довіряють «обманщикам».

 

До фотографів, що працюють на площі біля Донецької ОДА також підходять люди з прикріпленими георгіївськими стрічками, вимагають у них посвідчення, з'ясовуючи, які засоби масової інформації вони представляють. Після цього «українських журналістів - зрадників» просять піти геть.

 

Як інформує УНІАН, розпочато розслідування за фактом сьогоднішнього захоплення будівлі ОДА. В даний час сепартисти перебувають в захопленому будинку і вимагають негайного скликання позачергової сесії облради щодо прийняття депутатами рішення про проведення в регіоні референдуму про приєднання до Росії.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», проросійські сепаратисти у Донецьку вже вдень сьогодні, 6 квітня, намагались протидіяти роботі представників ЗМІ. На початку проросійського мітингу його учасники мітингу з нецензурною лайкою накинулися на кореспондентів і фотокорів, вимагаючи, щоб ті «пішли геть». 

 

«Детектор медіа»

Фото УНІАН

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY