detector.media
04.04.2014 17:28
Нацрада закликала «Радіо Ера» припинити транслювати «Голос Росії»
Нацрада закликала «Радіо Ера» припинити транслювати «Голос Росії»

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення звернулася до «Радіо Ера» стосовно трансляції спільних з російським державним радіо «Голос Росії» інформаційних програм. Про це повідомляється на сайті відомства.

 

Представник Національної ради в місті Києві звернувся до керівництва ТОВ «Телерадіокомпанія "Радіо-Ера"» щодо трансляції спільного інформаційного проекту «Радіо Ера ФМ» та радіокомпанії «Голос Росії».

 

За результатами моніторингів телерадіопрограм, проведених представниками Національної ради, в діяльності компанії зафіксовано ознаки порушення статті 6 Закону України «Про телебачення і радіомовлення» та статті 110 Кримінального кодексу України. У зазначених статтях ідеться про правопорушення, що стосуються загроз територіальній цілісності та безпеці країни.

 

У листі зазначається про необхідність приведення діяльності компанії у відповідність до норм чинного законодавства України.

 

Раніше під час чат-конференції на «Детектор медіа» заступник голови Нацради Лариса Мудрак повідомила про намір Нацради звернутися до керівництва «Радіо Ера ФМ» з проханням припинити трансляцію «Голосу Росії», оскільки в цьому є ознаки порушень законів України та Європейської конвеції про транскордонне мовлення.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY