detector.media
03.04.2014 13:25
Аваков: Дискредитацією Євромайдану в ЗМІ керував Захарченко через керівника медіахолдингу «Контакт» Зубрицького
Аваков: Дискредитацією Євромайдану в ЗМІ керував Захарченко через керівника медіахолдингу «Контакт» Зубрицького

Дискредитаційною кампанією проти Євромайдану в українських ЗМІ керував особисто екс-міністр МВС Віталій Захарченко. Про це на прес-конференції заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, пише «Українська правда».

 

Арсен Аваков розповів, що пану Захарченку в цій роботі «допомагав» керівник медіахолдингу «Контакт» Віктор Зубрицький.

 

«Інформація готувалася за замовленням Зубрицького, потім схвалювалась Захарченком і після цього виходила в ефір», - повідомив Аваков.

 

За його словами, в цей час пан Зубрицький контактував з низкою «дуже відомих в медійних колах осіб».

 

«Коли такий контакт відбувається з інтенсивністю 200-300 дзвінків за тиждень, то це більше, ніж професійний контакт», - припустив міністр.

 

Також пан Зубрицький, за словами Арсена Авакова, координував «тітушок» і бандформувань, які 18-20 лютого здійснювали свої репресивні дії проти мирних протестувальників, пише TSN.ua.

 

Слідство встановило, що Віктор Зубрицький постійно радився з приводу дій своїх бойовиків з екс-міністром МВС Віталієм Захарченком. «Ми встановили міцний зв'язок міністра внутрішніх справ колишнього уряду пана Захарченка з якимось паном Зубрицьким, який є керівником медіа-холдингу "Контакт". Він по суті здійснював весь зв'язок і всю координацію дій "тітушок", відповідних банд, які асистували органам внутрішніх справ у репресивних діях проти протестувальників на той час», - повідомив Арсен Аваков.

 

Також, за словами міністра, пан Зубрицький координував діяльність усіх груп, починаючи від Антимайдану і закінчуючи тими групами, що діяли в районі Михайлівської площі, Маріїнського парку, Кріпосного провулку «у найгостріші моменти 19-20 числа», а також у попередні два місяці.

 

Нагадаємо, міністр МВС Арсен Аваков повідомив також, що у ніч на на 19 лютого у Києві, на місці вбивства журналіста В'ячеслава Веремія було вбито ще п'ятеро людей.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY