detector.media
03.04.2014 13:14
На місці вбивства журналіста В’ячеслава Веремія було вбито ще п’ятеро людей - Аваков
На місці вбивства журналіста В’ячеслава Веремія було вбито ще п’ятеро людей - Аваков

Сьогодні, 3 квітня, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив подробиці вбивства журналіста газети «Вести» В'ячеслава Веремія, що сталося у Києві у ніч на 19 лютого. Про це пише інтернет-видання Gazeta.ua.

 

«Там також було вбито ще п'ять осіб у ту ніч на тому ж місці», - повідомив Арсен Аваков попередні результати слідства у справі про вбивство журналіста.

 

«Коли Веремія почали бити... вийшов вбивця, котрий зараз у розшуку, і застрелив журналіста, а потім ще хаотично стріляв у різні боки. Ця група вбила та поранила ще п'ять осіб. Ця ж сама група біля Маріїнського парку вбивала людей вдень»,- сказав він.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 21 березня правоохоронці затримали першого підозрюваного у вбивстві журналіста газети «Вести» В'ячеслава Веремія.

 

Прес-служба Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України (ГУБОЗ) повідомляє, що затриманий за підозрою у вбивстві В'ячеслава Веремія 40-річний уродженець Донецької області, який останні 11 років мешкає у Києві. На життя чоловік заробляв, керуючи групою спортсменів, які за гроші надавали охоронні послуги. Печерський суд обрав для затриманого запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. 

 

Наразі правоохоронці здійснюють низку заходів щодо встановлення інших осіб, причетних до вчинення вбивства,  повідомляє ГУБОЗ.

 

Нагадаємо, у Києві в ніч з 18 на19 лютого  був  убитий журналіст газети «Вести» В'ячеслав Веремій. Він зі своїм колегою поверталися з редакції додому на таксі. На перехресті на машину напали озброєні невідомі, почали розгойдувати машину, витягли водія і пасажирів і почали їх бити. Дві людини отримали травми, а журналіст помер у лікарні швидкої допомоги від вогнепального поранення. Міліція Києва порушила за цим фактом кримінальну справу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY