detector.media
02.04.2014 18:20
Російські прикордонники відпустили знімальну групу 5-го каналу
Російські прикордонники відпустили знімальну групу 5-го каналу

Російські прикордонники звільнили знімальну групу 5-го каналу у складі журналіста Олега Криштопи, оператора Ореста Пона та водія Тараса Шевченка, яких перед цим затримали на кордоні з РФ.  При цьому вони повідомили про заборону в'їзду на територію Російської Федерації Олегу Криштопі. Про звільнення журналіста, оператора і  водія повідомляє прес-служба каналу.

 

Наразі  знімальна група 5-го каналу знаходиться на території України та їде до Київа. У прес-службі також повідомили, що о 20.00 Олег Криштопа буде в ефірі програми «Час. Підсумки дня».

 

Як зазначив затриманий журналіст, російські прикордонники відпустили його після того, як провели з ним «дружню бесіду». Всі подробиці інциденту кореспондент пообіцяв розповісти в ефірі 5-го каналу.

 

Нагадаємо, сьогодні, 2 квітня, близько опівдня російські прикордонники не впустили на територію РФ знімальну групу 5-го каналу, повідомивши кореспонденту Олегу Криштопі, що він персона нон-ґрата у Російській Федерації.  При цьому водія 5-го каналу, з яким їхав Олег Криштопа, було затримано через наявність у гаманці листівок Євромайдану. Певний час із знімальною групою не було зв'язку.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY