detector.media
02.04.2014 12:16
«1+1» замість серіалу «Асі» запускає показ іншої турецької стрічки «Фатмагюль»
«1+1» замість серіалу «Асі» запускає показ іншої турецької стрічки «Фатмагюль»

Починаючи з 7 квітня, з понеділка по п'ятницю о 17. 10 на каналі «1+1» замість турецького серіалу «Асі» виходитиме інший серіал  виробництва Туреччини «Фатмагюль». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Серіал «Фатмагюль» - це історія життя дівчини, якій довелося пройти через ряд випробувань, щоб знайти кохання.

 

За сюжетом, головна героїня серіалу Фатмагюль (Берен Саат) живе в невеликому приморському місті. Вона доглядає овець і веде домогосподарство. Дівчина планує весілля зі своїм коханим Мустафою (Фират Челік), який облаштовує для них будинок. У день, коли вона проводжає свого нареченого на риболовлю в море, на її шляху постають четверо п'яних, які її  ґвалтують.

 

Виконавиця головної ролі Берен Саат розповіла, що найважчими моментами роботі у серіалі для неї були зйомки насильства.  «Роль Фатмагюль була досить складною для мене. Оскільки Фатмагюль -  дівчина з села, мені довелося провести в селі деякий час, спостерігаючи за тамтешніми дівчатами і їхньою поведінкою, щоб зрозуміти, про що вони думають і мріють. Але ще важче мені далася сцена насильства. Знадобилося багато часу, щоб зняти цю сцену. І фізично, й емоційно це було важко не тільки для мене, а й для всієї знімальної групи», - поділилась враженнями від зйомок актриса.

 

Нагадаємо, серіал «Асі» почав виходити на «1+1» на початку нового року. В сюжет мелодрами - історія драматичного кохання. У головній ролі -  актор Мурат Йилдірім, який зіграв роль Саваша в серіалі «Любов та покарання».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY