detector.media
02.04.2014 12:05
Затриманий підозрюваний у вбивстві журналіста В’ячеслава Веремія керував групою спортсменів (ОНОВЛЕНО)
Затриманий підозрюваний у вбивстві журналіста В’ячеслава Веремія керував групою спортсменів (ОНОВЛЕНО)

Правоохоронці затримали першого підозрюваного у вбивстві журналіста газети «Вести» В'ячеслава Веремія. Про це  повідомляє видання.

 

За словами адвоката Івана Безносенка, підозрюваного у вбивстві затримали ще 21 березня.

 

«Слідчо-оперативна група разом з бійцями «Сокола» затримала одного з активних учасників збройного нічного нападу 18 лютого на перехресті вулиць Володимирської та Великої Житомирської на автомобіль «Шкода» , в якому перебував журналіст «Вестей» В'ячеслав Веремій і співробітник видання Олексій. Під час нападу було скоєно умисне вбивство журналіста», - зазначив адвокат.

 

Також він додав, що наразі затриманому інкримінують умисне вбивство, вчинене з хуліганських мотивів за попередньою змовою, а також замах на вбивство іншого співробітника газети і таксиста.

 

Прес-служба Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України (ГУБОЗ) повідомляє, що затриманий за підозрою у вбивстві В'ячеслава Веремія 40-річний уродженець Донецької області, який останні 11 років мешкає у Києві. На життя чоловік заробляв, керуючи групою спортсменів, які за гроші надавали охоронні послуги.

 

Печерський суд обрав для затриманого запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

 

Наразі правоохоронці здійснюють низку заходів щодо встановлення інших осіб, причетних до вчинення вбивства,  повідомляє ГУБОЗ.

 

Нагадаємо, у Києві в ніч з 18 на19 лютого  був  убитий журналіст газети «Вести» В'ячеслав Веремій. Він зі своїм колегою поверталися з редакції додому на таксі. На перехресті на машину напали озброєні невідомі, почали розгойдувати машину, витягли водія і пасажирів і почали їх бити. Дві людини отримали травми, а журналіст помер у лікарні швидкої допомоги від вогнепального поранення. Міліція Києва порушила за цим фактом кримінальну справу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY