detector.media
02.04.2014 10:20
Кримські ЗМІ зобов’яжуть перереєструватись у Росії
Кримські ЗМІ зобов’яжуть перереєструватись у Росії

Кримські засоби масової інформації змусять в обов'язковому порядку перереєструватись в Російській Федерації, пише інтернет-видання «15 минут» с посиланням наросійське  інформагентство ИТАР-ТАСС.

 

Про це заявив заступник міністра зв'язку і масових комунікацій Росії Олексій Волін.

 

«Ми перереєстровуємо всі кримські ЗМІ в короткі терміни. Закон передбачає по Криму досить тривалий пільговий період - до кінця 2014 року, але я думаю, що ми зробимо це швидше», - сказав він.

 

Процедуру перереєстрації планується провести у прискореному режимі. При цьому заступник міністра уточнив, що в перехідний період кримські ЗМІ продовжуватимуть виходити без реєстрації в РФ. Водночас за діяльністю кримських ЗМІ вже найближчим часом почне наглядати Роскомнадзор.

 

«В даний час в Криму налічується близько 10-15 телерадіокомпаній і близько 50 друкованих видань. Найближчим часом у Криму буде відкрито представництво Роскомнадзора», - повідомив Олексій Волін.

 

Від початку російської окупації Криму, за даними Центру журналістських розслідувань, Інституту масової інформації  та «Детектор медіа» зафіксовано понад 100 грубих порушень свободи слова на півострові. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY