detector.media
01.04.2014 15:12
ZIK запускає «Вільний мікрофон» у Києві, Івано-Франківську, Тернополі, Луцьку, Рівному та Ужгороді
ZIK запускає «Вільний мікрофон» у Києві, Івано-Франківську, Тернополі, Луцьку, Рівному та Ужгороді

З  29 березня і надалі щосуботи проект «Вільний мікрофон» західноукраїнського телеканалу ZIK проводитиме зйомки у Києві, Івано-Франківську, Тернополія, Луцьку, Рівному та Ужгороді. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Раніше «Вільний мікрофон» ZIK працював лише у Львові.

 

«Вільний мікрофон» працюватиме щосуботи з 13.00 до 15.00  за адресами: Луцьк - Театральний майдан, Рівне - майдан Незалежності, Київ - Майдан Незалежності, Тернопіль - Театральний майдан, Івано-Франківськ - вул. Незалежності, Ужгород - площа Шандора Петефі, Львів - пр. Свободи, біля пам'ятника Т. Шевченкові.

 

Також у проекті «Вільний мікрофон» з'явилася нова рубрика - «Питання тижня». В рамках цієї рубрики усім виступаючим у програмі буде запропоновано висловити свою думку щодо актуальної події чи проблеми у країні. Зокрема, минулої суботи мешканці різних міст оцінювали ситуацію в Криму.

 

Відповіді на «Питання тижня» від мешканців усіх міст виходять окремим спецвипуском  в ефірі ZIK у вечірньому прайм-таймі. Звичайні ж випуски програми транслюються щодня у денний та вечірній час. 

 

Нагадаємо, ідея проекту «Вільний мікрофон» полягає у тому, щоб дати нагоду кожному громадянину виступити в ефірі телеканалу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY