detector.media
31.03.2014 18:14
9 квітня – конференція «Європейські стандарти надання послуг транскордонного мовлення та свобода отримання і передачі інформації в Україні»
9 квітня – конференція «Європейські стандарти надання послуг транскордонного мовлення та свобода отримання і передачі інформації в Україні»

9 квітня Комітет Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації спільно з проектом Європейського Союзу та Ради Європи «Сприяння європейським стандартам в українському медійному середовищі» проводитиме конференцію на тему: «Європейські стандарти надання послуг транскордонного мовлення та свобода отримання і передачі інформації в Україні».

 

До участі в дискусії запрошені представники Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, Держкомтелерадіо, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, міністерств, а також представники ЗМІ, професійних асоціацій та громадських організацій, що працюють у галузі медіа, медіа-юристи.

 

У конференції візьмуть участь експерти Ради Європи:

Жан-Франсуа Фурнемон - з 2003 р. Директор Вищої аудіовізуальної ради (Conseil supérieur de l'audiovisuel (CSA)) франкомовної спільноти Бельгії. З травня 2011 р. - президент Європейської платформи регуляторних органів (EPRA).  

Ад ван Лун  - у минулому секретар  Постійного комітету Європейської Конвенції з транскордонного телебачення та секретар Міжурядового комітету Ради Європи з авторських прав.  Згодом працював у асоціації  кабельних операторів «НЛкабель» (Нідерланди), був членом Регуляторної групи «Кабельної Європи». Зараз - засновник і власник компанії X-Media Strategies (Нідерланди).

 

Захід почнеться о 14.00 за адресою: м. Київ, вул. Ярославів вал, 22. готель Radisson Blu.

 

Додаткову інформацію щодо конференції можна отримати за телефонами 286-80-38, 286-85-28, або через електронну поштову скриньку blyschyk@rada.gov.ua.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY