detector.media
«Телекритика»
02.04.2014 15:01
На «Телекритиці» завершився чат з Ларисою Мудрак
На «Телекритиці» завершився чат з Ларисою Мудрак
Заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення поспілкувалася на тему: «Чи є дієздатною Нацрада?»

2 квітня о 15.00 на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участю заступника голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Лариси Мудрак на тему: «Чи є дієздатною Нацрада?».

 

До обговорення пропонувалися питання: робота Нацради після висловлення парламентом недовіри; відключення російських телеканалів; межі втручання Нацради в діяльність мовників під час зовнішньої агресії проти України та інші.

 

Повну версію чату читайте на «Детектор медіа» завтра.

 

Біографічна довідка:

 

Лариса Мудрак  1991 року закінчила Національний університет ім. Т. Шевченка, факультет журналістики. Прослухала курс практичної персонології в Університеті «Києво-Могилянська академія» (1991 -1992) та курс медійного менеджменту в Міжнародному інституті менеджменту мас-медіа (IMMI) у 1999 році (Сан-Франциско, США). 2011 року закінчила Дипломатичну академію України та отримала диплом магістра зовнішньої політики.

 

Трудову діяльність розпочала на посаді завідувача відділу фантастики журналу «Наука - Фантастика», обійнявши згодом посаду заступника головного редактора (1991-1992).

 

З 1993 по 2000 рік була ведучою та автором програм Української редакції радіо «Свобода». У 1997-2002 роках за сумісництвом працювала спецкореспондентом і телеведучою програми «Вікна» (ТЕТ, ICTV), програми «Перехрестя» (Український освітній центр реформ, програма USAID).

 

У 2000-2002 роках - керівник проекту «Український регіональний вісник» (Інститут «Схід - Захід», Україна - США).

 

У 2002-2005 роках обіймала посаду головного редактора газети «Деловая неделя - Financial Times» (Київ) та за сумісництвом у 2003 році була шеф-редактором газети «Новое русское слово» та радіо «Народная волна» (Нью-Йорк, США).

 

2005 року призначена прес-секретарем, начальником управління зв'язків зі ЗМІ Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.

 

З грудня 2005 року - перший заступник керівника прес-служби Секретаріату президента України. З грудня 2006 року призначена керівником прес-служби Головної служби інформаційної політики Секретаріату президента. У квітні 2007 року Ларису Мудрак переведено на посаду керівника головної служби інформаційної політики Секретаріату президента.

 

23 лютого 2010 року указом Президента призначена членом Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.


Нагороджена Почесним знаком МВС України (2005), має звання «Заслужений журналіст України». Лауреат загальнонаціональної програми «Людина року - 2003» у номінації «Журналіст року в галузі друкованих ЗМІ», член громадської ради проекту «Стипендія ім. Анатолія Москаленка» Фонду «Україна 3000», член Українського медіаклубу Національної спілки журналістів України.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY