detector.media
29.03.2014 19:42
Ігоря Шувалова викликають в Генпрокуратуру як свідка

Російський політтехнолог Ігор Шувалов, радник колишнього глави Адміністрації президента і співвласника медіагрупи «Інтер» Сергія Льовочкіна отримав повістку Генпрокуратури, в якій його запрошують з'явитися до ГПУ як свідка на 10.00 31 березня.

 

 

Цю інформацію Ігор Шувалов підтвердив «Детектор медіа» особисто. У якій саме справі його викликають як свідка, він не знає. За його словами, він мав намір 31 березня оскаржити в суді свою депортацію. Тому наразі вирішує зі своїм адвокатом, яким чином і подати заяву в суд, і відвідати прокуратуру. «Можливо це все робиться для того, щоб я не зміг подати заяву до суду», - сказав він.

 

Нагадаємо, 28 березня Служба безпеки України прийняла рішення про скорочення терміну перебування та примусове видворення з України громадянина Російської Федерації, політтехнолога Ігоря Шувалова, який зобов'язаний протягом п'яти днів залишити територію України. Таке рішення в СБУ обумовили «діями громадянина РФ, які завдають шкоди національній безпеці через втручання в інформаційну сферу нашої держави та сепаратистські прояви».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY