detector.media
28.03.2014 18:23
На «1+1» з розслідування про «Кремлівську сім’ю» розпочнеться новий сезон програми «Українські сенсації»
На «1+1» з розслідування про «Кремлівську сім’ю» розпочнеться новий сезон програми «Українські сенсації»

У суботу, 29 березня, на каналі «1+1» стартує  новий сезон проекту журналістських розслідувань «Українські сенсації». Низка фільмів, які вийдуть в ефір у найближчий місяць, відкриють глядачам шокуючі факти, пов'язані з російським наступом на Україну, повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Проект вийде в ефір о 20.15.

 

Перший фільм циклу називається «Кремлівська сім'я». «Розплутувати клубок останніх подій команда Департаменту журналістських розслідувань почала зі столиці Росії. Саме тут починалася окупація Криму, і тут же впливові і дуже багаті російські політики продовжують будувати плани на майбутнє щодо України», - йдеться у повідомленні каналу.

 

«Оточення Путіна - хто ці люди? Які у них цілі? Як вони впливають на президента РФ? Ми намагалися розібратися в ситуації і зрозуміти, навіщо вони будують суспільство, яке веде себе так агресивно», - розповідає керівник Департаменту журналістських розслідувань на «1+1» Максим Шиленко.

 

Над фільмом «Кремлівська сім'я» працювали журналісти «1+1» Михайло Ткач і Ален Бобров. Під час розслідування вони зіткнулися з тотальним страхом російських експертів коментувати те, що відбувається в кремлівських колах.

 

«Найскладнішим було вмовити експертів - вони бояться говорити правду про те, що зараз відбувається в Росії. Тому що там немає ніякої свободи слова і, відповідно, немає бажаючих щось розповідати. Що найцікавіше, не хотіли говорити навіть опозиціонери», - пояснює креативний продюсер Департаменту журналістських розслідувань «1+1» Олександр Дубинський.

 

Нагадаємо, усі фільми проекту «Українські сенсації» дивіться онлайн на сайті каналу «1+1».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY