detector.media
28.03.2014 17:08
У програмі «Майдан. Точка відліку» говоритимуть про «дорожню карту» для України, у Савіка Шустера – про врятування від банкрутства
У програмі «Майдан. Точка відліку» говоритимуть про «дорожню карту» для України, у Савіка Шустера – про врятування від банкрутства

Сьогодні, 28 березня, о 19.45 на телеканалі «Україна» вийде прем'єрний випуск нової суспільно-політичної програми «Майдан. Точка відліку» з ведучою Іванною Коберник. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У першому випуску нового ток-шоу «Майдан. Точка відліку» буде обговорюватись майбутнє України. Ведуча Іванна Коберник разом з гостями спробують розробити «дорожню карту» для вирішення найактуальніших питань: Кого варто боятися? Чи потрібно всіх «гребти під одну гребінку», вважаючи злочинцями? Що необхідно зробити для того, щоб в Україні головною темою обговорення стало економічне благополуччя, а не політичні війни? Які кроки повинна зробити нова влада, щоб не повторювати помилки старої? Де знаходиться межа між свободою і вседозволеністю?

 

Одночасно з прем'єрним випуском «Майдан. Точка відліку» на Першому національному о 19.30 розпочнеться суспільно-політичне ток-шоу «Шустер live» із телеведучим Савіком Шустером. Теми обговорення анонсовані на сайті «Савік Шустер студія»: Олександр Лукашенко: про Україну й не тільки.  Арсеній Яценюк: як врятувати країну від банкрутства? Дмитро Ярош:  чого хоче «Правий сектор»?

 

Нагадаємо, телеканал «Україна» запускає щотижневе політичне ток-шоу «Майдан. Точка відліку» з ведучою Іванною Коберник, що виходитиме по п'ятницях, у відповідь на зростаючий інтерес глядачів до політичних подій в Україні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY