detector.media
28.03.2014 15:37
Влад Сидоренко буде не ведучим, а керівником проекту «Знак оклику!» на ТВі
Влад Сидоренко буде не ведучим, а керівником проекту «Знак оклику!» на ТВі

Колишній керівник проекту «Агенти впливу» на каналі НТН Владислав Сидоренко буде керівником проекту журналістських розслідувань «Знак оклику!» на ТВі і не буде ведучим. Про це «Детектор медіа» повідомив особисто пан Сидоренко, інформацію підтвердили також у прес-службі ТВі.

 

«У мене немає домовленості з каналом ТВі, що я буду ведучим "Знаку оклику!". У нас є домовленість про те, що я стану керівником проекту і буду займатися його оновленням і реформуванням», - сказав пан Влад Сидоренко.

 

За його словами, наскільки йому відомо, канал веде переговори з відомими журналістами, щоб вони стали обличчям «Знаку оклику!».

 

Раніше в прес-службі «Детектор медіа» підтвердили інформацію, що пан Сидоренко став керівником і ведучим «Знаку оклику!» замість Артема Шевченка і перший випуск із ним вийде 7 квітня.

 

Нагадаємо, попередній ведучий проекту «Знак оклику!» на ТВі Артем Шевченко 17 березня попрощався в прямому ефірі з глядачами програми. Він припинив співпрацю з ТВі і вирішив зосередитися на військовій журналістиці.

 

Владислав Сидоренко раніше був керівником проекту журналістських розслідувань «Агенти впливу» на каналі НТН. У команді проекту він працював з 2010 року, на посаді керівника - з кінця 2011 року. Залишив «Агенти впливу» в грудні 2013 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY