detector.media
27.03.2014 15:54
Телеканал ТВі спростовує скорочення і звільнення колективу, але не спростовує боргів по зарплаті
Телеканал ТВі спростовує скорочення і звільнення колективу, але не спростовує боргів по зарплаті

Телеканал ТВі заявляє, що жоден зі співробітників не написав заяви про звільнення, а колектив ТВі не збираються скорочувати. Про це повідомили «Детектор медіа» в прес-службі каналу, коментуючи інформацію видання «Дуся» про збори колективу ТВі, де йшлося про фінансові труднощі каналу.

 

За інформацією джерел «Дусі», вчора, 26 березня, на ТВі відбулися збори колективу, на яких генпродюсер Вадим Гарнаєв нібито повідомив про фінансові труднощі каналу. Суть їх, нібито, в тому, що за останній час компанія програла багато судів, а тому є проблеми з виплатою зарплат. За даними одного джерела, частина співробітників уже написали заяви на звільнення, за даними іншого джерела - нібито колектив збираються скорочувати.

 

На каналі не заперечили інформації про наявність заборгованостей по зарплаті (за даними джерел, зарплату затримують з лютого). Водночас заявили, що виплати зарплат не залежать від рішення судів. «Компанія не програла, як стверджується в публікації, а виграла всі суди», - заявили в прес-службі ТВі.

 

Загалом у прес-службі назвали інформацію «Дусі» чутками та домислами.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY