detector.media
26.03.2014 14:40
«1+1» запускає проект «Чистоnews» з Володимиром Зеленським та Валерієм Жидковим
«1+1» запускає проект «Чистоnews» з Володимиром Зеленським та Валерієм Жидковим

З 31 березня на каналі «1+1» одразу після ТСН стартує програма добрих новин «Чистоnews». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«Чистоnews» є проектом команди «Квартал 95» і  раніше був однією з рубрик програми «Вечірній Київ». Відтепер на каналі «1+1» буде виходити окреме шоу з такою назваою.

 

З понеділка по четвер о 20.45 ведучі «Чистоnews» ведучі шоу Володимир Зеленський та Валерій Жидков коментуватимуть найактуальніші події дня. У властивій їм манері вони представлять курйози з життя політиків, акторів, музикантів.

 

«Щодня відбувається багато подій. Ми, як люди з почуттям гумору, на них одразу ж реагуємо. Але не завжди є можливість цю реакцію винести на суд глядачів. Тому і з'явилася рубрика «Чистоnews» - щоб свіжі новини у веселому вигляді показувати нашим глядачам. Ми не вигадуємо новин. Ми читаємо, що відбувається, і просто трошки переставляємо слова. Може, десь трохи згущаємо фарби, десь розбавляємо. Як кажуть, у кожному жарті є частка правди. Тому і в кожній нашій новини є частка тієї новини, на підставі якої вона була придумана», - сказав ведучий проекту Валерій Жидков.

 

Новий проект виходитиме одразу після випуску новин ТСН

 

Нагадаємо, майже всі телеведучі «1+1», команда «Студії 95 кварталу», а також співачка Джамала, музикант Фоззі і олімпійський призер Денис Силантьєв звернулися до українців у телероликах із закликом до об`єднання.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY