detector.media
«Телекритика»
27.03.2014 12:03
Завершився чат з Ольгою Черваковою
Завершився чат з Ольгою Черваковою
Шеф-редактор тижневика новин на телеканалі «Інтер» «Подробности недели» поспілкувалася на тему: «Оновлення програми "Подробностей недели" новою командою»

27 березня о 12.00 на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участю шеф-редактора тижневика новин на телеканалі «Інтер» «Подробности недели» Ольги Червакової на тему: «Оновлення програми "Подробностей недели" новою командою».

 

До обговорення пропонувалися питання: стандарти і принципи, на основі яких нова команда робитиме тижневик «Подробности недели»; чи убезпечить підписання редакційної угоди від тиску на журналістів та ін.

 

Повну версію чату читайте на ТК найближчими днями.

 

Біографічна довідка:

 

Ольга Червакова закінчила історичний факультет Дніпропетровського державного університету за фахом «політологія». Рішення стати журналістом прийняла на першому курсі.

 

Протягом навчання у виші працювала на  дніпропетровській радіостанції «Мрія» (нині не існує), на місцевих телеканалах - ОДТРК, 34 канал, 9 канал, газетах «Бизнес-время», «Днепровская правда». Була обласним власкором газети «Московский комсомолец в Украине».

 

В Києві почала працювати з 2001 року як редактор відділу інформації «МК в Украине». Протягом півтора року була спеціальним кореспондентом НТКУ, з 2003 року - СТБ. Співпрацювала з російськими та західними телеканалами.

 

Проводить тренінги з питань комунікації з медіа для політиків та бізнес-структур. 

 

Отримала нагороду «Телетріумф» як кращий репортер року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY