detector.media
25.03.2014 13:09
Холдинг Олександра Януковича заперечує, що він є власником «Зеонбуду»
Холдинг Олександра Януковича заперечує, що він є власником «Зеонбуду»

«МАКО Холдинг» Олександра Януковича офіційно заявляє, що ні його акціонер, ні компанії холдингу не володіють жодною часткою в компанії «Зеонбуд». Про це повідомляє департамент зі зв'язків з громадськістю ПрАТ «МАКО Холдинг».

 

Нагадаємо, що голова профільного парламентського комітету Микола Томенко заявив, що власниками «Зеонбуду» є бізнесмени Олександр Янукович, Дмитро Фірташ та Рінат Ахметов. Пан Томенко наголосив на необхідності термінової перевірки законності надання Національною радою з питань телебачення і радіомовлення ліцензій на цифрове мовлення приватній кіпрській компанії «Зеонбуд» і нагадав, що неодноразово звертав увагу на непрозору схему підготовки переходу України з аналогового на цифрове мовлення.

 

Компанія «Зеонбуд» заперечила, що її власниками є Олександр Янукович, Дмитро Фірташ і Рінат Ахметов. При цьому своїх кінцевих власників компанія так і не називає.

 

За даними державного реєстру, власником ТОВ «Зеонбуд» є офшорна компанія «Планбрідж Лімітед» (Planbridge Limited) з Кіпру.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY