detector.media
24.03.2014 14:39
У Росії почались перевірки на підприємствах власника кримськотатарського каналу ATR
У Росії почались перевірки на підприємствах власника кримськотатарського каналу ATR

На московських підприємствах власника кримськотатарського каналу ATR  Ленура Іслямова проводяться численні перевірки. Про це повідомляє журналіст Айдер Муждабаєв у Facebook.

 

Пан Муждабаєв припускає, що перевірки на підприємствах Ленура Іслямова повязані із діяльністю каналу ATR, який продовжує висвітлювати події у Криму.

 

«Почалися тотальні перевірки в його московських підприємствах. Чим вони закінчаться - неважко припустити, незважаючи на те, що Ленур законослухняний громадянин, і його бізнес прозорий», - пише журналіст.

 

Також, як йдеться у повідомленні про перевірки на підприємствах власника кримськотатарського каналу, у російських ЗМІ почали з'являтись «викривні» статті про Ленура Іслямова.

 

«У Росії вже почалися викриття «націонал-зрадників». Почалися, як того вимагає час, з представника «народу-зрадника» - кримських татар.  У підконтрольній пресі, як по команді, з'явилися замовні статті про одного з найяскравіших представників кримськотатарського народу - Ленура Іслямова. У кращих традиціях сталінсько-геббельсівської преси, не обтяжуючи себе жодними доказами, їх «автори» стверджують, що Ленур - русофоб, ісламіст і мало не терорист», - повідомляє пан Муждабаєв.

 

Також журналіст стверджує, що у статтях підприємцю фактично висунуто ультиматум: «Або ти припиняєш незалежну роботу ATR - або сядеш до в'язниці як лідер якого-небудь радикального угрупування ісламізму».

 

Нагадаємо, журналісти каналу ATR часто ставали жертвами нападів невідомих у військовій формі, представників каналу не пускали на виборчі дільниці та на офіційні заходи кримської влади.  Так 18 березня озброєні автоматами невідомі побили журналіста ATR Ібраіма Умерова та відібрали апаратуру в оператора.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY